Film på rulle för livsmedel

 
Metaliserad film

Vår metaliserade film kombinerar ett tunt inre skikt av metaliserad petfolie för utmärkt syre, ljus och fuktskydd tillsammans med ett yttre skikt av orienterad film för förpackning skydd. Samt ett inre skydd av PE mot produkten.

Vår standard film är 12 mic pet/12 mic metaliserad pet och från 60-140 mic PE.

Hög slitstyrka kännetecknar detta material för att säkerställa optimal mekaniskt skydd för din produkt .

Detta material uppfyller alla kvalitetskrav för livsmedels applikationer. Kombinera detta förpacknings material med ett tryck i rotogravyr eller flexo och vi kan visualisera ert budskap och varumärke med högsta kvalitet.

 

Film med aluminium folie – för extra krävande applikationer

Denna film är anpassad för produkter som kräver extra mycket av materialet. En överlägsen tätning mellan laminaten och motstånd mot spänningssprickor gör att du kan använda denna film för de mest krävande barriärapplikationer. Detta material uppfyller de högsta kvalitetskrav för livsmedelsapplikationer. Kombinera detta förpacknings material med ett tryck i rotogravyr eller flexo och vi kan visualisera ert budskap och varumärke med högsta kvalitet.

 

Över / under film för livsmedel med Nylon och EVOH

Denna film är speciellt anpassad för livsmedel där syre försämrar kvaliteten.

Nylonet tillsammans med PE ger en stark förpackning med hög barriär, behövs det kan vi även tillsätta en EVOH laminat som ger högsta barriär egenskaper.

EVOH ger motstånd mot syre, plus smak, lukt och gas barriäregenskaper.

Vi kan även producera vacuum påsar utav detta material.

Eten-vinylalkohol (EVOH) är ett av de mest kända flexibla termoplastsyrebarriärmaterial som används idag. Den är särskilt viktigt för kyl-och lagringsstabila livsmedel där syre försämras kvaliteten hos förpackade produkter och minskar deras livslängd.