OM

QPACK kan erbjuda tryckta  vaccumpåsar, återförslutningsbara blixtlåspåsar, anpassade för alla sorters livsmedel och företag. Våra livsmedelsförpackningar täcker små eller stora behov, livsmedel med omedelbar eller lång hållbarhet. Kombinationerna och möjligheterna är i det närmaste oändliga och samtliga förpackningar kan anpassas efter just dina behov. Välkommen att kontakta oss om du vill beställa eller har frågor om våra flexibla förpackningar.

1) Flexibla förpackningar för livsmedel
Vi erbjuder de bästa alternativen för förpackning av produkter och utgår alltid från produktens egenskaper, krav image och säkerhet. Med ett stort nätverk av specialister kan vi erbjuda marknadens mest innovativa produkter. Allt för att hitta den lösning som bäst passar dina behov.

Vi har tillgång till ett brett utbud av konstmaterial vilket ger ofantliga kombinationsmöjligheter och en garanti för kvalitativ utskrift på alla underlag. På det sättet kan vi garantera ett högt värde för våra kunder.

Exempel på produkter: såser och smaktillsatser, nötter, godis och choklad, oliver, kakor, spannmål, socker, chips och snacks, pasta, ris, soppor, kaffe och te, bageri och konditori, drycker, fisk och skaldjur, kött, ost och korv, frukt och grönsaker, fryst etc.

2) Flexibla förpackningar för fryst
Förpackningen för frysta livsmedel kräver särskilda egenskaper. Framför allt gällande svetsningar, temperatur, bearbetbarhet och resistens mot stötar och hack.

3) Flexibla förpackningar för Bageri & Konfektyr
Våra laminat och coextruderad-filmer har utformats för att förpacka, skydda och förbättra bageriprodukter.

4) Flexibla förpackningar för drycker
Marknadsförings etiketter och förpackning av drycker för varje flaska eller behållare. Kontakta oss för att hitta innovativa produkter och lösningar som bäst passar dina behov.

5) Flexibla förpackningar för färskvaror
Vi har produkter för bl a;

 • Yoghurt/mjölk; innovativa tillämpningar för kylda hyllor.
 • Storkök och restaurangnäringen; produkter som klarar bevara värme, motstå hetta och klara av microvågsugn
 • Ost; Färska produkter har större behov av att bevara sina egenskaperna, samtidigt som de skall vara attraktiva förpackningar
 • Fisk & skaldjur; Fisk och skaldjur kräver särskilda förpackningar. Redo att upprätthålla arom, smak och färg.
 • Kött; Behållare för köttkonserver är avsedda att underlätta hantering, hygien och ger maximal insyn.
 • Frukt & grönt; Frukter och grönsaker kräver mer och mer särskilda villkor för att bevara smak, lukt och utseende. Särskilt när det gäller sk. ”cut-producs”, dvs produkter som är helt eller delvis bearbetade.
 • Korv; Olika typer av korv, kräver olika material. Torkad, färsk, kokt eller rökt. Skall det luftas? Bevaras? Konservera? Vi har produkter för samtliga behov.

6) Flexibla förpackningar icke-livsmedelsprodukter

 • Spädbarn; Babyprodukter är mycket varierande. Är det för apotek, livsmedel, hygien eller andra förpackningar? Vi kan tillgodose alla behov.
 • Apotek & kosmetika; Vi erbjuder innovativa förpackningar i bästa kvalitet.
 • Djurmat; Vi har alla möjligheter att utveckla förpackningar för foder till sällskapsdjur eller boskap.
 • Medicinsk diagnostik & apotek; Förpackning utformade för att ge de strängaste kraven på hygien.
 • Papper; Skydd för tidningar, omslagspapper och förpackningar.